MKB

Kies uw norm

Wanneer u de kwaliteit van uw producten of dienstverlening structureel wilt verbeteren, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u wilt aantonen dat uw organisatie veiligheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel heeft. Wellicht vraagt uw opdrachtgever om een bewijs dat u aan kwaliteit voldoet.

Kwaliteit kunt u aantonen door het behalen van een certificaat. Certificeren lijkt een moeizaam en lang traject, maar met onze professionele begeleiding helpen we u met het opzetten van een systeem met alle benodigde documenten die specifiek voor uw situatie is. Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren in de door u gewenste vorm voor een vaste prijs. Zonder onnodige dikke handboeken en bureaucratie. Wij werken met direct toepasbare hulpmiddelen, van eenvoudige documenten tot en met een compleet ingericht digitaal platform. Zo wordt het behalen van een certificaat een eenvoudig te nemen stap. Dat is waar wij voor staan: eenvoudig certificeren!

Op onze site vindt u de gewenste prijzen voor onze standaard pakketten. Wilt u meer specifieke begeleiding, ga dan naar ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte op maat.