ISO 14001

Normen

Hulp bij ISO 14001 certificering

De norm voor milieu management

Certificering voor het MKB met ISO 14001

Milieubewustzijn en duurzaamheid worden steeds belangrijker. Met een ISO 14001 certificaat toont u aan dat uw organisatie milieuprestaties verbetert, voldoet aan wet- en regelgeving en dat u milieudoelstellingen bereikt. Met ISO 14001 laat u aan uw klanten zien dat u een duurzaam beleid voert.

Net als ISO 9001 is het milieumanagementsysteem gebaseerd op de PDCA-cyclus. Dit model helpt u om uw milieuprestaties continu te verbeteren.

ISO 14001 heeft dezelfde High Level Structure (HLS) als ISO 9001. Hierdoor is het relatief eenvoudig om naast ISO 9001 ook ISO 14001 te implementeren. U heeft immers al een goede basis met ISO 9001.

Met onze ondersteuning helpen we om ISO 14001 te implementeren. U kunt kiezen uit alleen gewenste begeleiding of een volledig traject waarbij wij het kwaliteitsmanagementsysteem volledig voor u opzetten, inclusief documentatie. Daarnaast kunt u kiezen voor een online platform waarin al uw verplichte registraties geautomatiseerd plaatsvinden. Tijdwinst en direct inzicht in uw organisatie: win-win!

De specialisten van eenvoudigcertificeren.nl hebben ruime ervaring met het opzetten van managementsystemen. Doel van onze begeleiding is om een managementsysteem op te zetten dat werkbaar is voor een organisatie; geen administratie om de administratie, en altijd ondersteunend aan de bedrijfsvoering.

Vragen?

Neem contact met ons op

Contact formulier

Neem contact op