HKZ Kleine organisaties

Normen

Hulp bij HKZ Kleine organisaties

In één dag begeleiding kan een organisatie door eenvoudigcertificeren.nl naar de HKZ KO certificering geholpen worden.
Al vanaf € 850,-

NORMEN

HKZ Kleine organisaties

Eén dag begeleiding betekent niet dat de organisatie zelf in 1 dag klaar is. Met begeleiding van eenvoudigcertificeren.nl krijgt het team een training van ongeveer 5 uur. De training richt zich op het gezamenlijk maken van een handboek op basis van de template van eenvoudigcertificeren.nl. Daarnaast ontvangt u alle benodigde documenten, formulieren voor bijvoorbeeld klachten, incidenten en calamiteiten. Maar ook onderdelen zoals personeelsbeleid komen aan bod. In deze training wordt alles behandeld en besproken wat in uw veld noodzakelijk is en wat de norm van u vraagt. Daarbij is er ook aandacht voor wat vanuit de wet-en regelgeving geregeld moet worden.

Na de training gaat de organisatie zelf aan de slag met het implementeren van het managementsysteem en worden de eerste metingen verzameld. Ook kan de organisatie de leveranciersbeoordeling uitvoeren of gaat zij aan de slag met de implementatie van een Veilig Incident Melden procedure.

Na een aantal weken volgt op afstand in een telefoongesprek of webinar van ongeveer 1 uur de organisatiebeoordeling samen met onze consultant. 

Less = more: in 1 dag kan de organisatie klaar zijn voor HKZ KO.

Vragen?

Neem contact met ons op